Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo trebuie menajat pentru a rămâne eficient, spune antrenorul lui Manchester United

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, este conştient că va trebui să fie atent la timpul de joc al lui Cristiano Ronaldo, pentru ca fotbalistul de 36 de ani să se menţină la nivelul care i-a permis să marcheze cinci goluri în tot atâtea meciuri după revenirea la echipa engleză, transmite AFP.

Golul lui Ronaldo din minutul 90+5 a asigurat victoria echipei sale în meciul de miercuri cu Villarreal (2-1) din Liga Campionilor. Rezultatul a redus presiunea de pe umerii lui Solskjaer după ce United suferise trei eşecuri în precedentele patru întâlniri, agerpres.ro.

"Profesionismul său a impresionat puternic pe teren şi în afara lui. Evident, există golurile, cinci în cinci meciuri, asta spune tot", a declarat vineri Solskjaer.

Tehnicianul ştie însă că nu se va putea baza întotdeauna pe atacantul portughez. "Pentru vârsta lui, este în continuare performant. Evident, trebuie să fim atenţi la timpul său de joc, să ne asigurăm că rămâne în formă. Este un exemplu excelent pentru toată lumea, prin felul cum se antrenează, prin comportament. A lăsat o impresie puternică şi e doar o lună de când a venit, să sperăm că asta va continua", a spus norvegianul.

Antrenorul lui United nu duce lipsă de opţiuni în atac şi s-ar putea baza în curând pe Marcus Rashford, ce a reluat vineri antrenamentul colectiv, după o operaţie la umăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.