Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, tunarul anului în Europa: Topul unde e mai tare ca Messi

Cristiano Ronaldo e tunarul anului în Europa. Portughezul de la Real Madrid a înscris de 35 de ori în La Liga, cu două goluri mai mult decât următorul clasat în această ierarhie, rivalul său de la FC Barcelona, Lionel Messi. Podiumul golgheterilor din ligile de top de pe continent în anul care se va încheia peste câteva zile este completat de gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang. Atacantul Borussiei Dortmund a avut o a doua jumătate a lui 2015 fantastică şi a terminat anul cu 29 de goluri în Bundesliga.

Locul patru este ocupat de Luis Suarez (FC Barcelona, 28 de goluri), iar pe poziţia a cincea se află actualul golgheter din Serie A TIM, Gonzalo Higuain. Argentinianul de la Napoli a marcat de 27 de ori în 2015. Din top 5 lipseşte cel mai bun marcator al anului în Premier League, Jamie Vardy, care, cu cele 19 goluri ale sale, se află la distanţă apreciabilă de starurile din celelalte campionate importante.

Ronaldo, Messi şi Suarez îşi pot îmbunătăţi cifrele actuale, campionatul Spaniei având programată etapa a 17-a pe 30 şi 31 decembrie. Atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona vor juca pe 30 decembrie, cu Real Sociedad (ora 17:00), respectiv Betis Sevilla (ora 21:30), spune digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.