Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudită la meciul amical cu PSG, echipa lui Lionel Messi

twimg.com
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo urmează să joace pentru prima dată în Arabia Saudită, după transferul său la Al-Nassr, cu ocazia meciului amical împotriva echipei Paris Saint-Germain, la care evoluează starul argentinian Lionel Messi, au anunţat surse oficiale, citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a fost desemnat căpitan al selecţionatei Riad ST XI, compusă din jucători ai formaţiilor locale Al-Hilal şi Al-Nassr, care va înfrunta PSG-ul lui Messi, în ceea ce va reprezenta un ultim episod al celebrei rivalităţi între cele două mari vedete ale fotbalului mondial.

Din formaţia gazdă vor face parte şi internaţionalii saudiţi Salem Al-Dawsari, care a marcat în victoria surprinzătoare obţinută de selecţionata Arabiei Saudite în faţa Argentinei (2-1), în meciul de debut la Cupa Mondială 2022, şi Saud Abdulhamid.

Acest duel foarte aşteptat, care a generat se pare peste două milioane de cereri de bilete online, va avea loc joi la Riad.

Suma oferită pentru un bilet VIP "Dincolo de imaginaţie" la meciul din capitala saudită a depăşit deja 10 milioane de riali (2,66 milioane de dolari), în cadrul unei licitaţii care se va încheia marţi.

Cristiano Ronaldo a ratat primele două meciuri din campionatul intern după transferul său la Al-Nassr, aflându-se sub efectul unei suspendări dictate de Federaţia engleză de fotbal (FA), după ce lusitanul i-a smuls din mână telefonul unui fan, în luna aprilie, cu ocazia unui meci disputat pentru fosta sa formaţie, Manchester United, cu care şi-a reziliat contractul înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Golgheterul all-time al echipei Real Madrid a semnat la sfârşitul anului trecut un acord valabil până în 2025 cu Al-Nassr, estimat de mass-media la peste 200 de milioane de euro.

Ronaldo urmează să-şi facă debutul în campionatul Arabiei Saudite duminică, la meciul pe care Al-Nassr îl va disputa pe teren propriu cu Al-Ettifaq.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.