Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo va evolua pentru Portugalia în Liga Naţiunilor

cristiano ronaldo portugalia

Starul Cristiano Ronaldo va face parte "cu siguranţă" în lotul Portugaliei care va disputa semifinalele Ligii Naţiunilor, în luna iunie, a anunţat selecţionerul lusitan Fernando Santos, citat de AFP potrivit Agerpres.

"Da, el va figura cu siguranţă" pe lista care va fi dată publicităţii pe 23 mai, a declarat Santos pentru postul portughez de televiziune Sport TV.

"Absenţa sa din faza calificărilor a fost bine explicată şi a fost total legitimă şi de înţeles", a adăugat selecţionerul.

Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, nu a evoluat pentru naţionala Portugaliei în primele şase meciuri disputate după Cupa Mondială 2018, pentru a se putea adapta cât mai bine la noul său club, Juventus Torino, la care s-a transferat în vara trecută de la Real Madrid.

El a revenit în selecţionată în luna martie, cu ocazia preliminariilor EURO 2020, fără să reuşească să marcheze însă în meciul cu Ucraina (0-0). El a fost înlocuit apoi după o jumătate de oră de joc în partida cu Serbia (1-1), din cauza unei accidentări la o coapsă.

Portugalia va înfrunta pe teren propriu Elveţia în semifinalele Ligii Naţiunilor, pe 5 iunie, în cealaltă partidă din penultimul act urmând să se întâlnească Olanda şi Anglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.