Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus Torino dacă nu câștigă Liga Campionilor - presă

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus Torino, anunță un jurnalist din Italia. Portughezul a venit la campioana din Serie A pentru a lua al treilea trofeu al Ligii Campionilor cu a treia echipă diferită, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, ia în calcul plecarea, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan îi toacă mărunt pe liderii PSD: Acestor biete viețuitoare li se pare o chestiune firească .

Eduardo Inda, om de presă, a anunțat și că torinezii vor să transfere doi dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului, pe Paul Pogba și pe Kylian Mbappe. Eventualele mutări ale acestora l-ar putea ajuta pe Ronaldo să plece fără ca oamenii din conducere să se opună, dacă se va ajunge aici. Clubul ar avea nevoie să echilibreze fair-play-ul financiar.

”Cristiano Ronaldo a mers la Torino pentru a câștiga Liga Campionilor cu al treilea club diferit, dar lucrurile se complică dacă acest lucru nu se va întâmpla. Juventus vrea să-i transfere pe Pogba și Mbappe, dar cred că le va fi dificil. Pentru a-i aduce pe cei doi, ar trebui să-i permită lui Ronaldo să plece, astfel să nu fie afectat fair-play-ul financiar.” , a spus jurnalistul Eduardo Inda.

Citește și: A apărut dovada! Documentul care lovește direct în Viorica Dăncilă

În ultimele luni, în presa din Italia au apărut informații cu privire la eventuala echipă pentru care va juca Ronaldo dacă va pleca. Manchester United poate fi următoarea lui destinație, unde a jucat și în trecut, în sezoanele 2003-2009.

Portughezul a ajuns la Juventus în iulie anul trecut, pentru 117 milioane de euro. În acest timp a prins 57 de meciuri, a marcat de 34 de ori și a oferit 12 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.