Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Bălan, mesaj pe Facebook după ce a fost umilită de poliția locală: 'Felicitări, domnule Daniel Băluță, pentru luarea de poziție'

cristina bălan

O fostă câștigătoare de la Vocea României a fost umilită de polițiștii locali în sectorul 4, în timp ce era cu copiii în parc, iar vineri ea a scris pe Facebook ce s-a întâmplat după ce a vorbit cu primarul Daniel Băluță.

Cristina Bălan, fostă câștigătoare a emisiunii ”Vocea României”, de la Pro TV, a fost umilită, într-un parc de joacă pentru copii, de poliția locală din sectorul 4. O polițistă locală a abordat-o pe cântăreață și i-a spus că nu are voie să își lase copiii să folosească toboganele. Vedeta a încercat să îi spună că cei doi copii ai săi au sindromul Down și că o să îi ia ceva timp să le explice că nu au voie să se joace. De aici, totul a degenerat, iar Cristina Bălan a relatat că a fost chiar și bruscată de doi polițiști locali.

'Buna dimineata, intr-adevar!

Am adormit in Romania si m-am trezit prin Germania.

Va las aici un gest omenesc pe care l-a facut un om politic, care e in masura sa schimbe lucruri.

N-am intentia de a ridica in slavi un gest care ar trebui sa fie normalitate oriunde si nici nu vreau capul lui Moțoc, dar doresc sa schimbam putin interactiunea dintre reprezentantii legii si cetatenii onesti.

Avem nevoie de ajutor, cand intram in situatii dificile, nu de hartuire. Cand omul nu face cu rea vointa un lucru, cred ca trebuie ajutat, nu pedepsit.

Cand sunt copii la mijloc, trebuie respectati.

Felicitari, domnule Daniel Băluță, pentru luarea de pozitie si pentru discutia constructiva pe care am avut-o!

#politialocala #educare #dreptulcopilului #ajutor #empatie #normalitate #nutotisuntlafel", a scris Cristina Bălan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.