Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Bordianu (REPER) şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 6: Îmi doresc eliberarea de 'jugul corupţiei'

Facebook
reper

Medicul stomatolog Cristina Bordianu (REPER) şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 6, punctând că îşi doreşte eliberarea de "jugul corupţiei" şi că printre proiectele sale se numără introducerea de ore de educaţie dentară şi cabinete stomatologice în şcoli, precum şi consultaţii gratuite pentru copii de până în 18 ani şi bunici.

"Nu pot spune că am experienţă politică, dar pot spune că sunt profesionistă, sunt integră şi muncitoare. Personal nu aspir la o funcţie din dorinţa de putere sau prestigiu. Motivaţia mea este pură, simplă şi din suflet - dorinţa arzătoare de a vedea o Românie şi un Sector 6 eliberat de jugul corupţiei, o ţară, un sector unde fiecare cetăţean, de la cel mai mic copil, până la cel mai în vârstă bunic, poate zâmbi adevărat, liber şi fericit. M-am săturat de minciună, incompetenţă şi manipulare. (...) îmi doresc o Românie sănătoasă, empatică şi zâmbitoare", a spus Cristina Bordianu, la evenimentul organizat duminică în Parcul Drumul Taberei.

Copreşedintele REPER Ramona Strugariu a afirmat că Bordianu este una dintre "cele mai formidabile activiste civice" pe care le-a întâlnit. "Cred că România se poate face bine cu oameni care fac politică şi orice altceva în vieţile lor profesionale şi personale pentru alţi oameni şi împreună cu alţi oameni", a punctat Ramona Strugariu.

La rândul său, copreşedintele REPER Dragoş Pîslaru a declarat că Sectorului 6 îi lipseşte ideea de comunitate, iar alegerea ca primar al Sectorului 6 a Cristinei Bordianu ar însemna o investiţie în copii şi tineri "pentru o comunitate cu suflet".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.