Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu, despre disputarea Final Four-ului Ligii Campionilor la handbal feminin în septembrie: Este o situaţie foarte ciudată

Cristina Neagu

Cristina Neagu a vorbit despre ce implică disputarea în luna septembrie a Final Four-ului Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM Bucureşti este calificată în sferturile Ligii Campionilor. În Final Four, CSM Bucureşti va înfrunta Gyor, anunță MEDIAFAX.

Cristina Neagu este de părere că disputarea partidelor din Final Four în luna septembrie va schimba strategiile echipelor.

Cea mai bună jucătoare a lumii susţine că unele jucătoare vor fi neîndreptăţie pentru că se pot transfera la alte echipe necalificate şi, în acelaşi timp, alte jucătoare vor fi avantajate, transferându-se la echipele calificate.

Citește și: Se dă liber la plecarea din țară! Ministerul Transporturilor va întocmi o procedură pentru grupurile de lucrători sezonieri care pleacă din România spre alte țări

`Am auzit şi eu veştile că Final Four-ul Ligii Campionilor s-ar putea desfăşura în septembrie. Este o situaţie foarte ciudată, pentru că există posibilitatea ca după încheierea acestui sezon echipele să sufere modificări de lot. Unele jucătoare poate se retrag, altele pleacă la alte cluburi, vin jucătoare noi… Deci apare această situaţie în care echipele care se califică în Final Four nu vor evolua cu aceeaşi componenţă a loturilor din acest sezon. Ar fi şi cazul nostru şi este cumva nedrept faţă de cele care muncesc un sezon întreg, se califică în Final Four şi nu pot participa pentru că se transferă la altă echipă. În acelaşi timp, norocos pentru altele care nu s-au calificat, dar poate se tranferă la echipe care vor fi prezente la Budapesta. Deci este clar o situaţie foarte ciudată pe care nimeni nu poate să o controleze şi federaţiile încearcă să găsească cele mai bune soluţii”, a spus Cristina Neagu, la ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.