Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu, eroina victoriei de senzaţie cu Ungaria, în lacrimi la finalul meciului. Prima reacţie după calificare

nationala handbal

Cristina Neagu a fost eroina României în ultimul meci din al Grupei C în fața naționalei Ungariei. Cea mai bună handbalistă din lume a transformat o lovitură de la 7 metri, cu trei secunde înainte de fluierul de final de partidă, gol care a adus și victoria "tricolorelor", transmite Mediafax.

Deși a fost condusă aproape tot meciul de maghiare, România a reușit să se impună la limită, scor 28-27, și să se califice în grupele principale ale turneului final.

Cristina Neagu, jucătoarea care a adus victoria, a izbucnit în lacrimi, la final. Sportiva în vârstă 31 de ani a marcat 10 goluri în partida contra Ungariei și nu a ratat nicio lovitură de la 7 metri.

La scurt timp după terminarea partidei, Neagu a postat o poză făcută alături de tricolore, pe contul ei de Facebook, însoțită de mesajul:

"Suntem in main round.  Bravo fetelor! #proud" (n.red. - #mândră).

La finalul partidei, selecționerul României, Tomas Ryde, a vorbit despre victoria împotriva maghiarelor, dar și despre ultima faza, care a decis rezultatul final.

"Sunt fericit pentru această victorie. Îmi pare rău pentru echipa Ungariei. Au jucat foarte bine în prima repriză și am încercat să le transmit jucătoarelor mele că o diferență de patru goluri nu e greu de remontat, dar la șase goluri deja e extrem de dificil. A fost o presiune foarte mari pe portarii României, pentru că adversarele noastre aruncau foarte bine.

Trebuie să spun, sincer, pe video, că la ultima aruncare... trebuie să revăd faza. S-au atins și cred că nu a fost nimic. Sunt însă fericit pentru că am câștigat. E normal să apară situații înșelătoare când un meci se desfășoară într-o asemenea manieră. Jocul a fost extrem de corect, nu au existat lovituri dure între jucătoare. Cred că vom avea meciuri foarte grele în grupa principală. Sunt fericit, a fost o luptă bună pentru mine și pentru România", a spus selecționerul României, la conferința de presă, potrivit Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.