Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Neagu şi-a prelungit cu încă un an contractul cu CSM Bucureşti

Eurosport
Cristina Neagu

Jucătoarea Cristina Neagu, desemnată de IHF de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, şi-a prelungit cu încă un an contractul cu CSM Bucureşti, informează gruparea din Capitală pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres

"Clubul Sportiv Municipal Bucureşti anunţă suporterii echipei şi pe toţi iubitorii handbalului că singura jucătoare din istorie desemnată de IHF de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, va evolua în continuare în tricoul campioanei României. Cristina Neagu şi CSM Bucureşti au prelungit contractul pentru încă un sezon", se menţionează pe site-ul citat.

Neagu a declarat că îşi doreşte să se bucure în continuare de momente frumoase alături de fanii formaţiei CSM Bucureşti.

"Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM Bucureşti şi de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-şi îndeplinească obiectivele. Ne dorim să ne facem fanii fericiţi şi să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!", a spus Cristina Neagu.

În vârstă de 35 de ani, Cristina Neagu evoluează la echipa bucureşteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost Podgorica.

Neagu este una dintre cele trei jucătoare din istoria EHF Champions League care a înscris peste 1.000 de goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.