Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Pocora (PNL): Negoiță să se retragă de acum și să își plătească datoria la bugetul statului

facebook.com
pocora cristina

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3 a luat poziție după ce candidatul PSD și primar în exercițiu, Robert Negoiță, a anunțat că se retrage dacă va pierde porcesul cu ANAF-ul din cauza datoriilor imense pe care le are de plătit la bugetul statului. În replică Cristina Pocora îi cere să se retragă de pe acum și să își plătească și datoriile și să nu mai aștepte un verdict al instanței:

Vezi și: Reacția lui Robert Negoiță, după ce a apărut pe lista rușinii: Mă retrag dacă nu câştig în instanţă

”Ne amintim cu toții de imaginile cu domnul Blejnar și cu domnul Băsescu din trecut, însă domnul Robert Negoiță (PSD) nu trebuie să se mai ascundă în spatele acestor imagini și trebuie să se retragă!

Rapoartele Curții de Conturi care vizează plăți duble pentru aceleași servicii sau plăți pentru lucrări neefectuate ale primarului Negoiță (PSD), problemele pe care acesta le ale cu DNA-ul, și acum confirmarea datoriilor pe care le are la stat arată că stă în firea domnului Robert Negoiță (PSD) să se folosească de banul public în propriul interes.

Domnul Negoiță este datornic statului român cu peste 50 de milioane de euro. Acești bani trebuie recuperați cât mai rapid de ANAF și puși în slujba cetățenilor! Din 50 de milioane de euro putem face un Spital de Urgențe în Sectorul 3, putem să plătim alocații, pensii, salarii și ajutoare pentru persoanele cu dizabilități, putem construi peste 1800 de apartamente sociale și putem anvelopa peste 650 de blocuri.”, a spus deputatul Cristina Pocora, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.