Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Trăilă e sigură că va câştiga şefia femeilor liberală: Cu siguranţă voi câştiga alegerile din 9 decembrie

igj.ro
cristina traila

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), deputata Cristina Trăilă, şi-a reiterat, miercuri, la Tulcea, intenţia de a candida la un nou mandat pentru această funcţie şi şi-a exprimat convingerea că va câştiga alegerile din decembrie. "Voi candida pentru un nou mandat. Mi-am afirmat această intenţie încă de la bun început şi asta pentru că împreună am construit o echipă", a declarat, într-o conferinţă de presă, deputata PNL, conform Agerpres.

Ea a amintit că în PDL, organizaţie politică din care provine, 40% din Biroul Politic Naţional era constituit din femei, iar şapte organizaţii judeţene ale acestui partid erau conduse de femei. "Sincer, nu cred că am o problemă în acest sens şi cu siguranţă voi câştiga congresul din 9 decembrie", a mai spus preşedinta OFL.

Deputata liberală a participat miercuri după-amiază la şedinţa Comitetului de coordonare judeţean al OFL Tulcea în timpul căreia preşedinta OFL din cadrul filialei Babadag a PNL, Doina Săcui, a fost aleasă preşedinta OFL Tulcea. 'Procentul femeilor PNL în funcţii alese este de 15%. Ne dorim ca până la alegerile următoare să contribuim la creşterea acestui procent cu încă măcar 20 de procente', a afirmat Doina Săcui.

Doina Săcui este implicată în politică din anul 1998, se află la al treilea mandat de consilier local în oraşul Babadag şi conduce OFL din acest oraş de aproape opt ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.