Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Trăilă, replică acidă pentru Elena Udrea: Doamna ministru e incompetentă

Liderul PMP, Elena Udrea, a lansat un atac dur la adresa Cristinei Trăilă, fosta șefă ANRMAP. Rivalitatea dintre Udrea și Trăilă este de notorietate, încă de pe vremea guvernării PDL.

Scandalul dintre Elena Udrea și Cristina Trăilă și-a atins apogeul într-o ședință a BPN-ul fostului PDL. Pe atunci, liderul PDL era Emil Boc, iar Elena Udrea a venit în ședință și a cerut demisia Cristinei Trăilă. Emil Boc i-a luat însă partea Cristinei Trăilă și nu Elenei Udrea.

Dacă ne uităm în istoria conflictului, putem descifra câteva elemente din acest scandal. Spre exemplu, Elena Udrea acuză o Hotărâre a guvernului Boc care a fost dată într-o ședință la care nu ar fu participat. La momentul respectiv s-a făcut multă vâlvă pe acest subiect.

Citește și: Udrea atacă la baionetă: amenință cu dezvăluiri INCENDIARE întreaga conducere PDL

Acum, când rivalitatea a revenit în prim-plan, Elena Udrea atacă, dar nici Cristina Trăilă nu se lasă mai prejos. ”Parcă nici nu are rost să-i răspund doamei Udrea. Arată pur și simplu incompetența ei, nici nu vreau să comentez (...) Atât a reușit doamna ministru să înțeleagă din profunzimea unei Hotărâri de Guvern”, ne-a declarat Cristina Trăilă.

Legenda spune că în perioada în care Cristina Trăilă era șefă la ANRMAP a deranjat mulți dintre prietenii Elenei Udrea, de acolo a rezultat și celebra întâlnire din benzinărie.

Aceleași legende spun că Elena Udrea și mai mulți lideri PDL au fost deranjați pentru că o declarație a Cristinei Trăilă a ajuns pe masa președintelui Comisiei Europene de atunci, Jose Manuel Barosso, care le-ar fi transmis celor din Guvern următorul mesaj: ”Voi ori sunteți proști, ori sunteți corupți”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.