Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul lui Nicușor Dan, Cristinel Badiu, are legături cu agenția de turism care a avut legături cu cel mai mare scandal din domeniu de după 1989

Publons
cristinel badiu

Cristinel Badiu este actualul consilier pe probleme de sănătate al primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, fiind și angajat într-una dintre companiile municipale înființate ăn mandatul fostului primar. Soția acestuia, Camelia Badiu, este șefa agenției de turism Bavaria Concept Tour SRL, firmă care a fost implicată într-un scandal de amploare, după ce au existat numeroase plângeri de la clienți care se declarau păcăliți.

Cristinel Badiu este medic primar la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, asistent universitar și medic primar la Compania Municipală Medicală București SA, una dintre companiile municipale înființate de fostul primar al Capitalei. Despre Badiu se spune că ar viza postul de director general al ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București).

Soția lui Cristinel Badiu, Camelia Badiu, este administrator al unei agenții de turism, Bavaria Concept Tour SRL, pe care o conduce alături de mama sa, Ileana Voidahazan.

Agenția de turism a soției lui Cristinel Badiu a fost în centrul unui scandal major, după ce clienții agenției s-au plâns că nu și-au putut recupera banii plătiți pentru pachetele turistice achiziționate de la aceasta.

Practic, agenția de turism pe care o conduce Camelia Badiu nu a mai onorat serviciile pentru care a fost plătită, iar clienții acesteia au rămas cu banii dați și în imposibilitatea de a-și recupera sumele pierdute. Firma a justiticat la acea dată că era doar un intermediar și că organizatorul acelor excursii plătite și neonorate a fost Omnia Turism.

Potrivit ministrului Turismului de la acea dată, Mircea Dobre, paguba produsă de Omnia Turism este cea mai mare de după revoluție, în condițiile în care agenția a vândut pachete de aproximativ 7,5 milioane de euro pentru anul 2018 unui număr de 8.500 de clienți, iar pentru perioada 17 octombrie — 31 decembrie 2017 au mai fost încasați 433.000 de euro de la 202 turiști.

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor problemelor financiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.