Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu aruncă în aer scandalul 'M..E PSD': Exerciţiu de calibrare, pus la cale de SRI şi SIE. Se poate trece la adevăratele diversiuni

ion cristoiu

Îîntîmplarea cu plăcuțele de înmatriculare obscene depăşeşte statutul de scandal de mahala şi se dovedeşte a fi o diversiune pusă la cale de SRI și SIE, la ordinele lui Klaus Iohannis. Este opinia jurnalistului Ion Cristoiu, care susţine că după această calibrare vor urma adevăratele diversiuni, cu scopul de a debarca Guvernul Dăncilă înainte de 1 ianuarie 2019.

Vezi şi: Afecțiunile GRAVE care vin la pachet cu o talie îngroșată

"E mai mult decît semnificativ că transformarea unei sfidări a moralei publice într-un moment de luptă politică a fost realizată de aceeași Rețea din presă care a fost principalul instrument în marea diversiune de la alegerile prezidențiale din 2014. E suficient să trecem în revistă întreg parcursul Scandalului pentru a deosebi imediat aceleași deraieri de la logica normalului ca si în cazul Diversiunii din 2014 Diaspora nu-i lăsată să voteze! În 2014, rom'nii de la Londra se așezau la coadă ca să voteze de la cinci dimineața, iar cei din Germania făceau sute de kilometri ca să poată sta la coadă la vot. Acum, un rom'n aruncă 650 de euro presupuși a fi cîștigați cu greu pentru a-și pune plăcuțe cu un vădit conținut obscen. Mai înainte, un cetățean din Cluj în loc să-și semene ogorul l-a arat astfel încît Realitatea Tv să-l filmeze cu înscrisul MUE PSD. Ca și în 2014, vîrful de lance al Operaţiunii a fost Realitatea Tv, singura televiziune finanțată de stat, pentru că e scutită de taxe și impozite. Ca și în 2014, Klaus Iohannis s-a implicat în Scandal dînd afacerii o puternică notă electorală.

Ca și în 2014 însă PSD a acționat cum nu se poate mai prost, semn că administrația PSD e infestată de ofițeri acoperiți.

Putem vorbi, cred, nu atît de o Operațiune, ci de exercițiu de calibrare în vederea marilor diversiuni care vor urma avînd drept scop aducerea la putere a Guvernului Meu al lui Klaus Iohannis. Așa cum am mai scris și zis, Klaus Iohannis nu concepe ca 1 ianuarie 2019, data la care Rom'nia va prelua președinția UE, să-i prindă pe PSD-iști la Putere. Președinția UE va fi un moment de mare vizibilitate pentru cine e la Putere. Dacă la Victoria va fi un Guvern PSD, Klaus Iohannis va trebui să împartă ipostaza de vedetă europeană cu Liviu Dragnea. Dacă la Victoria va fi un Guvern condus de nulitatea agitată care e Ludovic Orban, întreaga strălucire de lider european va reveni lui Klaus Iohannis. De aceea, în perioada care va urma Rom'nia va cunoaște o succesiune de Diversiuni de amploare, avînd drept scop căderea Guvernului PSD și aducerea Guvernului Meu al lui Klaus Iohannis. SRI, SIE, instituțiile de forță, aflate în stăpînirea lui Klaus Iohannis, lucrează din greu la pregătirea acestor Diversiuni. Cea cu plăcuțele obscene a fost ceea ce s-ar numi o Operațiune de calibrare. S-a verificat dacă opinia publică mușcă la astfel de provocări ale logicii și s-a constatat că rom'nii sînt mai departe ușor de manipulat pînă și de sergenți, d-apoi de generali. S-a verificat dacă Rețeaua de presă a Noii Securități funcţionează. Și s-a văzut că funcționează. S-a verificat dacă ofițerii acoperiți din presă sînt dispuși să îndeplinească orice ordin, oricît de tare ar contrazice el deontologia și s-a constatat că sînt la fel de slugi ca și în 2014. S-a testat reacția PSD și s-a ajuns la concluzia că e la fel de neghioabă ca și cea din 2014. Cazul putea fi tratat abil în două feluri:

Sau huliganul era lăsat să umble prin țară și să se afișeze cu plăcuțele sale obscene, în timp ce se făcea caz de încălcarea moralei publice de către presa și partidele de la Putere. Sau chiar din prima zi se confiscau plăcuțele de înmatriculare și tipului i se făcea dosar penal pentru ofensă adusă opiniei publice. PSD a preferat cunoscuta sa cale a pîș-pîșismului. Exercițiu a fost un succes pentru SRI și SIE. Prin urmare se poate trece la adevăratele Diversiuni", scrie Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Băutura BIO care te ajută să slăbeşti 4 kilograme într-o săptămână/ Mod de preparare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.