Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, atac dur la PSD: 'Dorește toată Puterea pentru a-și satisface enorma clientelă politică'

cristoiu

Ion Cristoiu lansează marți un atac dur la adresa PSD. Acesta scrie pe blogul personal despre o lege privind completarea legii organizării și funcționării Ministerului Apărării, care a fost ignorată de  către presă și chiar și politică. Legea prevede, printre altele, că ministrul Apărării Naționale este acum singurul abilitat să emită Ordinul de Mobilizare a Armatei României.

Ion Cristoiu consideră că acest război dintre șeful statului și coaliția PSD-ALDE cu privire la scoaterea CSAT din procesul de eliberare a șefului DGIA merită toată atenția, fiindcă vizează statul de drept. Cristoiu spune că doar rapoartele SIE și SRI sunt invocate și se trece cu vederea importanța Serviciului Secret al Armatei, iar DGIA aare o rețea de informatori printre civili. Ofițerii acoperiți, „informatorii și colaboratorii din presă ai DGIA, constituie o rețea mult mai puternică decât cea a SRI sau SIE”.

Momentul adevărului: Disponibilizări greu de evitat în sistemul public

„Așadar, deși Departamental, Serviciul Secret al Armatei e suficient de puternic pentru a avea nevoie de o dublă cheie. Una a majorității parlamentare, prin Ministrul Apărării și una a președintelui, prin CSAT (...) Sub mandarul lui Tratain Băsescu, Președintele a pus mâna și pe cheia deținută de majoritatea parlamentară.

Cristoiu spune că PSD, în urma alegerilor parlamentare care au adus o majoritate parlamentară extrem de puternică, vrea să dețină și cheia care îi revine, prin Constituție, Președintelui, întrucât este „un partid care dorește toată Puterea dintr-o boală asemănătoare cu cea a hămesiților și pentru a-și satisface enorma clientelă politică”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.