Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Băsescu știe de planul SRI

ponta spion acoperit ofiter

Ion Cristoiu spune ca solicitarea lui Traian Basescu, ca PSD sa-si gaseasca alt Premier, este dovada faptului ca SRI a pregatit operatiunea instalarii lui George Maior in fruntea Guvernului.

"Greu de explicat constituțional ieșirea lui Traian Băsescu de joi seara, la ora 18.30, dînd curs unei tradiții care se va încheia peste două săptămîni. Întreaga declarație de presă a fost un atac la adresa premierului Victor Ponta (...) Toate acuzațiile s-au subsumat concluziei: Victor Ponta nu trebuie să fie premierul noului Guvern, pe care se  zbate să-l încropească!

(...) Intervenția de la Cotroceni mi se pare mai degrabă una de om care știe că zilele lui Victor Ponta-premier sunt numărate ca urmare a acțiunii declanșate de DNA – Divizia Penală a SRI – împotriva lui Victor Ponta pentru formarea unui Guvern de Uniune Națională cu George Maior premier.

Știind că SRI declanșat Operațiunea de debarcare a lui Victor Ponta, Traian Băsescu s-a grăbit să apară drept unul care i-a dat ghiontul final lui Victor Ponta. Pentru intrarea în Opoziție, un astfel de certificat e aur curat pentru Traian Băsescu", spune Cristoiu.

Citeste si: Cristoiu: SRI a trecut la Planul B de cucerire a puterii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.