Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, critici FURIBUNDE după clasarea dosarului Alro Slatina: 'Unul dintre cele mai mari JAFURI din istoria României..'

ion cristoiu

Ceea ce s-a întâmplat la ALRO Slatina reprezintă ,,unul dintre cele mai mari jafuri din istoria României", este de părere jurnalistul Ion Cristoiu. El a prezentat, în direct la Realitatea TV, documentul prin care DNA a clasat dosarul.

Citeşte şi: Lider PSD, ULTIMATUM pentru ministrul Justiției: 'Fie ia măsuri radicale, fie își DEPUNE MANDATUL...'

"Spre deosebire de Microsoft, ăsta chiar a fost o afacere de jaf. A fost unul dintre marile jafuri ale României post-decembriste. Acest dosar a fost clasat.", a declarat Ion Cristoiu.

Clasarea dosarului de care s-a ocupat procurorul trimis în judecată Mihaiela Iorga a avut scopul, crede Cristoiu, "de a mai da o copită dnei Iorga".

"Am aici ordonanţa de clasare:  20 noiembrie 2017. Doamna Mihaiela Iorga...a fost dosarul la ea, i s-a luat, când s-a certat acum şi avem ordonanţă de clasare. Spune următorul lucru: „conduita procurorului de caz” Cine a fost procuror de caz? Doamna Mihaiela Iorga. „...Care a instrumentat dosarul din 2006 până în 2017, conduita a fost sesizată de către conducerea DNA către Inspecţia Judiciară". Deci clasarea a avut şi scopul de a mai da o copită doamnei Iorga. Din 2005 e plimbat acest dosar. De 13 ani. Şi după 13 ani au spus...da, a fost un jaf, au fost infractori, dar între-timp s-a prescris, asta e.", a conchis jurnalistul, la Realitatea TV.

Citeşte şi: România, ŢINTA unei investiţii FABULOASE: Un gigant olandez vrea parcuri eoliene de peste UN MILIARD de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.