Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Elena Udrea poate fi lespedea de mormînt de pe destinul politic al lui Traian Băsescu

ion cristoiu

E una dintre schizofreniile acestei lumi politice în care Mița Baston e în același timp și Zoe Cațavencu: Șefa unui partid vrea neapărat să demonstreze electoratului că desemnatul partidului la prezidențial nu merită nici măcar un scuipat, d-apoi un vot.

Drept argument decisiv, distinsa aduce sondajele de opinie. Da, Cristian Diaconescu nu stă nemaipomenit în sondajele de opinie. Una dintre cauze, dacă nu cea mai importantă: Boicotarea de către chiar Elena Udrea.

Dacă desemnatul Cristian Diaconescu nu e bun de candidat, atunci cine să fie Candidatul cu c mare în gîndurile Elenei Udrea? Cum cine? Elena Udrea!

După modesta noastră părere, candidatura Elenei Udrea ar reuși un singur lucru: Să așeze o lespede de mormînt pe destinul politic al lui Traian Băsescu.

Nu-i exclus ca Traian Băsescu să-l prefere pe Cristian Diaconescu. Cine însă din țara asta ar crede că tot ce face Elena udrea împotriva propriului candidat nu-i rezultatul unei taine de alcov între șefa PMP și șeful statului?

Indiferent că Elena Udrea face sau nu bine dîndu-i un ghiont lui Cristian Diaconescu pentru a candida ea, un lucru e sigur: Elena Udrea trebuie să decidă rapid: Sau se potolește și sprijină candidatul Cristian Diaconescu. Sau anunță că ea candidează în numele PMP. Șmecherii de astea, de vulpiță cu nuri, sunt bune într-altă parte, decît în politică.

Deși ar mai fi o soluție: Elena Udrea să-l desemneze candidat la prezidențiale pe Silviu Prigoană!

sursa: cristoiublog.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.