Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, ipoteză EXPLOZIVĂ: 'Dosarul Tel Drum e o diversiune DNA în favoarea lui Liviu Dragnea'

ceas timp umbra

Jurnalistul Ion Cristoiu comentează pe blogul personal audierele recente de la DNA,  într-un dosar în care ar fi vizată compania Tel Drum. Doi foști prim-miniștri, Sorin Grindeanu și Victor Ponta, dar și Ludovic Orban au fost convocați ca martori în acest dosar.

Cristoiu consideră că normal era ca DNA să ofere un comunicat prin care să lămurească opinia publică cu privire la motivul pentru care trei personalități ale vieții publice. Jurnalistul spune că „toate instituțiile de forță sunt conștiente că trebuie să dea seamă opiniei publice de acțiunile ieșite din comun”, ceea ce este și cazul DNA, conform acestuia, care își permite să deranjeze 3 personalități politice autohtone pentru un dosar de corupție, deschis în 2014.

Citește și: Dan Tăpălagă, răspuns dur la atacul lui Liviu Dragnea: 'Pablito, deja mă cam dor dinții'

Citește și: Liviu Dragnea CUTREMURĂ PSD: sforarul Viorel Hrebenciuc ar fi încercat un puci

Cristoiu emite o ipoteză conform căreia DNA nu ar fi menționat dosarul pe care îl au în curs de anchetare pentru a distrage atenția de la scandalul provocat de dezvăluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir și ar fi și o lovitură politică dată lui Ludovic Orban și lui Victor Ponta. Actuala situație, de păstrare a ambiguității, sporește convingerea că Victor Ponta e denunțătorul lui Liviu Dragnea, ceea ce îl va victimiza în ochii electoratului, situația fiind în favoarea liderului PSD.

„Până la proba contrarie, putem presupune că Dosarul Tel Drum e o diversiune DNA în favoarea lui Liviu Dragnea”, scrie Cristoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.