Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criterii de integritate la PNL. Cum se face campanie electorala in Ilfov

hubert narcis

După apariţia unor fotografii care îl înfăţişează în ipostaze indecente, ostracizat de unii colegi din PNL Ilfov, candidatul pentru primăria Măgurele, Narcis Constantin, s-ar fi refugiat în braţele deputatului Hubert Thuma.

Adversarii politici susțin că cei doi au defilat de curând, însoţiţi de bodyguarzi, pe străzile micului oraş ilfovean îndemnând lumea ca, la scrutinul din 5 iunie, să voteze cu liberalii şi promiţându-le oamenilor diverse avantaje materiale.

Este o mare problemă de imagine susțin cei citați mai sus. Deputatul Hubert Thuma, candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Ilfov în cazul în care vor face majoritatea, a fost condamnat penal definitiv cu suspendare, în octombrie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Redactorii stiripesurse.ro l-au contactat pe candidatul PNL la Primăria Măgurele care a declarat că ”am fost în campanie electorală alături de domnul deputat. NU a fost vorba de nici un bodyguard și cei care apar în poză sunt membrii de partid sau simpatizanți”, a spus candidatul PNL Narcis Constantin.content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.