Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critic vehement al vaccinurilor, celebrul Joe Rogan are COVID-19: Spune că a luat și ivermectină

Joe Rogan

Criticat pentru că a susţinut ideea conform căreia tinerii nu ar trebui să se vaccineze împotriva COVID-19, actorul american de comedie Joe Rogan, al cărui podcast este ascultat de milioane de persoane, a anunţat miercuri că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează AFP.

Joe Rogan a anunţat într-un mesaj pe Instagram că a fost testat pozitiv după ce a prezentat simptome moderate ale maladiei COVID-19 la întoarcerea sa dintr-o călătorie în statul Florida, care se confruntă cu o creştere a numărului de infectări din cauza variantei mai contagioase Delta, scrie agerpres.ro.

Starul american a dezvăluit că a luat mai multe medicamente, inclusiv ivermectină, un antiparazitar apreciat în anumite medii, în pofida controverselor privind eficacitatea sa împotriva noului coronavirus.

Foarte popularul lui podcast, "The Joe Rogan Experience", cumpărat recent de platforma Spotify, găzduieşte cu regularitate actori de comedie, precum şi intelectuali, jurnalişti şi sportivi, care abordează subiecte de toate felurile, de la farfurii zburătoare la droguri psihedelice şi fitness. Contractul semnat cu Spotify i-ar fi adus starului american venituri de 100 de milioane de dolari, potrivit presei din Statele Unite.

Joe Rogan este însă şi criticat cu regularitate, fiind acuzat că podcastul lui oferă o platformă de exprimare pentru adepţii teoriilor conspiraţiilor şi ai dezinformării. Starul a fost mustrat în mod public de Casa Albă în acest an, după ce a sugerat că tinerii nu ar trebui să se vaccineze împotriva COVID-19.

"Dacă aveţi, de exemplu, 21 de ani şi mă întrebaţi dacă ar trebui să vă vaccinaţi, eu v-aş spune că nu. Dacă aveţi o stare bună de sănătate, faceţi sport tot timpul, sunteţi tânăr şi vă hrăniţi sănătos, nu cred că ar trebui să vă faceţi griji", a declarat actorul american.

Joe Rogan nu a anunţat deocamdată în mod public dacă s-a vaccinat sau nu s-a vaccinat împotriva COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.