Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticat că a construit Gradinița Binelui în câmp, Primarul Sectorului 4 a promis că va pune la dispozitia copiilor un microbuz

Primaria Sectorului 4
gradinita

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat că va pune la dispoziție un microbuz pentru accesul la „Grădinița Binelui”, despre care fostul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava, spune că este amenajată în câmp.

După ce fostul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a scris pe Facebook faptul că Primăria Sectorului 4 a mutat o grădiniță în câmp, primarul sectorului 4 anunță că va pune la dispoziție un micorbuz pentru parinții sau bunicii care nu se pot deplasa cu mașina personală la această grădiniță, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

„De luni, vom pune la dispoziție, gratuit, un microbuz, care va pleca în fiecare dimineață din Piața Reșița. Grădinița nu este în camp, ci într-un cartier rezidențial”, a declarat, Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Potrivit reprezentanților primăriei sectorului 4, momentan, noua grădiniță găzduiește peste 250 de copii, relocați de la Grădinița “Înșir’te mărgărite”, care funcționa în strada Almașul Mare, nr.1, într-un spațiu vechi, în care nu au mai fost făcute investiții în ultimii 28 de ani, și care nu avea aviz ISU pentru funcționare.

„Clădirea din strada Almașul Mare a intrat într-un amplu proces de consolidare și modernizare, estimat a fi finalizat peste 6 luni. Până atunci, copiii vor beneficia de condițiile ultra-moderne oferite de grădinița deschisă în Drumul Binelui”, spun reprezentanții Primăriei.

Potrivit sursei citate, acest spațiu a fost închiriat de Primăria Sectorului 4, prin Direcția de Administrare a Unităților de Învățământ (D.A.U.I), în schimbul unei chirii de aproximativ 7.500 – 8.000 de euro lunar.

La rândul său, Răzvan Sava, acuză administrația sectorului 4 că a mutat copiii în câmp.

„200 de copii în câmp! Din data de 14 ianuarie, cei 200 de copii de la Grădiniţa nr. 243 "Înșir'te Mărgărite" din sectorul 4 vor fi mutați de primarul Băluță în … CÂMP. Prin hotărârea Consiliului Local sector 4 nr. 332/2018, majoritatea PSD-ALDE a votat proiectul inițiat de Băluță prin care aprobă cheltuielile necesare amenajării unei grădinițe în complexul rezidențial Vista Rezidențial Berceni, situat pe Strada Drumul Binelui, adică la marginea sectorului 4, în camp. Atenție, nu înființează o nouă gradiniță pentru copiii din acel complex, ci efectiv mută forțat niște copii din sector în acea zonă.

Nu aș vrea să intru în discuția privitoare la faptul că spațiul în care se vor investi bani publici este închiriat de la dezvoltatorul proiectului rezidențial sau despre tâmpenia monumentală de care suferă administrația Băluță, care nu e în stare să construiască spații cu destinație de servicii publice în cadrul noilor comunități ale sectorului”, a scris Sava pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.