Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticat dur de Trump, popularul imunolog Anthony Fauci sare în barca lui Biden în calitate de consilier medical principal

CNBC
Anthony Fauci

Preşedintele ales Joe Biden a declarat joi pentru CNN că i-a cerut imunologului Anthony Fauci, principalul expert american în boli infecţioase şi o figură foarte respectată în Statele Unite, să facă parte din echipa sa de combatere a pandemiei de COVID-19 în calitate de consilier medical principal, informează AFP şi Reuters preluate de agerpres.

Vezi și: Organizatorul orgiei de la Bruxelles rupe tăcerea: Unii au crezut că polițiștii sunt `de recuzită`

Doctorul Anthony Fauci est membru al celulei de criză a Casei Albe, dar a făcut obiectul unor atacuri virulente din partea preşedintelui Donald Trump, care a minimalizat constant ameninţarea acestei pandemii care a făcut până în prezent peste 275.000 de morţi în SUA.

Joe Biden a mai indicat că intenţionează să le ceară americanilor, în ziua în care va prelua oficial funcţia de preşedinte în luna ianuarie, să poarte mască timp de 100 de zile."100 de zile de purtat mască, nu pentru totdeauna. Şi cred că vom vedea o reducere semnificativă (a infectărilor)", a afirmat preşedintele ales al SUA.

Vezi și: Sondaj IRES: PSD are 3 procente în fața PNL în intenția de vot la parlamentare

Tot în cadrul interviului acordat CNN, Joe Biden a mai spus că se va vaccina anti-COVID atunci când doctorul Fauci va spune că este sigur să se vaccineze şi că o va face public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.