Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticat dur din PNL, Vlad Voiculescu rămâne în fruntea ministerului. Explicația lui Ludovic Orban: 'Asta e realitatea, politica momentului'

Facebook
Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat luni, întrebat fiind de ce îl menține premierul Florin Cîțu în funcție pe Vlad Voiculescu, având în vedere criticile aduse acestuia, că „asta este realitatea politica momentului”.

„Îmi puneți mie întrebări despre gândurile premierului Florin Cîțu”, a spus Ludovic Orban, întrebat la cine se referea premierul când vorbea despre demisia de onoare.

„Eu v-am spus, răspunderea menținerii în funcție a domnului Vlad Voiculescu este o răspundere politică exclusiv a USR PLUS. Doi, în momentul în care premierul consideră că este necesară o schimbare a unui ministru are deplinul drept constituțional să inițieze procedura de schimbare. (...) Responsabilitatea pentru buna funcționare a Guvernului este în primul rând responsabilitatea premierului. Bineînțeles, că există o responsabilitate politică a fiecărei formațiuni politice, dar în ultima instanță trebuie să fie evaluarea premierului, care poate să decidă în consecință”, a adăugat Ludovic Orban.

Întrebat de ce nu-l schimbă pe Vlad Voiculescu, din moment ce se delimitează de acțiunile acestuia, Ludovic Orban a răspuns: „Practic, asta e realitatea, politica momentului. Premierul când va considera imperios necesar să demareze procedura de schimbare a unui ministru sunt convins că o va face”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.