Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticat pentru activitatea de pe TikTok, Cumpănaşu anunţă: Am dat în judecată Ministerul Educației și 52 de școli din România

F. P.
cumpanasu

Criticat pentru că ar îndemna elevii la nesupunere pe reţeaua TikTok, Alexandru Cumpănaşu pune campania mediatică împotriva sa pe seama faptului că recent a acţionat în justiţie împotriva Ministerului Educaţiei.

"Adevăratul motiv al campaniei media dusă acum împotriva mea este următorul: am dat în judecată pentru prima dată după 1989 Ministerul Educației și 52 de școli din România pentru modul în care a fost organizat învățământul online și abuzurile comise asupra elevilor. Găsiți acțiunea mea pe site-ul Ministerului Justiției! Nimeni nu a apărat niciodată elevii și părinții și am acceptat să fim treptat doar generații peste generații de sacrificiu și bătaie de joc din partea statului român! Curajul meu în acest caz ca și în cazul Alexandrei este lovit cu brutalitate pentru că au întrat în panică. NU este nici un conflict între mine și PROFESORI! Este un conflict cu acei profesori care au renunțat la a mai înțelege ce înseamnă să fii dascăl", scrie Cumpănaşu pe Facebook.

Alexandru Cumpănaşu îi să o replică şi lui Radu Paraschivescu, după ce acesta l-a criticat pentru postările de pe TikTok.

"Pentru "jurnalistul" Radu Paraschivescu care își dă cu părerea (altceva nu este în stare) despre mine și despre CUMPĂNAȘI: Domnule Parachivescu, înainte de a comenta sfaturile date de mine pe TikTok tinerilor și activitatea mea aici, mai bine faceți-vă un control de memorie: aduceți-vă aminte cum v-ați părăsit soția și copilul de câțiva ani pentru o STUDENTĂ! Apăi, dumneavoastră îmi țineți lecții mie de moralitate? Apropo: eu am luat 150.000 de voturi. Pe dumneavoastră câți v-au votat vreodată? Și dacă vă mai luați de "armata de cumpănași" o să-mi fac o revizie de memorie și îmi actualizez "softul" în ce vă privește stimabile "intelectual" ratat!", scrie Cumpănaşu.

Pe TikTok, Cumpănașu se prezintă ca Profu Online care face „mentorat și coaching pentru elevi, studenți și părinți” și le promite că dă în judecată școli și profesori, potrivit Libertatea. De ce se dau teme de vacanță, cum să reclami un profesor care te-a insultat, de ce ai voie să-ți ții camera închisă la orele online – la acest tip de probleme răspunde Alexandru Cumpănașu, îndemnându-i pe copii să se revolte împotriva cadrelor didactice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.