Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici din partea jucătorilor danezi la adresa UEFA: A fost o experienţă brutală

eriksen

Portarul selecţionatei Danemarcei, Kasper Schmeichel, şi atacantul Martin Braithwaite au deplâns, luni, faptul că au avut de ales dacă meciul Danemarca - Finlanda de la turneul final al Campionatului European de fotbal - EURO 2020 trebuie reluat, deşi se aflau în stare de şoc după stopul cardiac pe care l-a suferit coechipierul lor Christian Eriksen, informează AFP, citat de agerpres.

"Am fost puşi într-o poziţie în care, din punct de vedere personal, eu cred că nu trebuia să fim puşi", a subliniat Kasper Schmeichel în cursul unei conferinţe de presă cu presă la Helsingor (nord de Copenhaga).

"Aveam două opţiuni: fie să revenim a doua zi (duminică), fie să reluăm meciul", a explicat portarul lui Leicester.

"Ar fi trebuit ca cineva, cu o altă poziţie decât a noastră, să spună că nu este momentul pentru a lua o astfel de decizie şi că va trebui să aşteptăm până a doua zi pentru a decide", a mai spus jucătorul.

"Dar ce s-a întâmplat s-a întâmplat şi sperăm că vor trage învăţămintele", a adăugat Schmeichel, care a ţinut să aducă un omagiu medicilor, "eroii" serii.

"A fost o experienţă brutală să-ţi vezi coechipierul şi prietenul la pământ şi în suferinţă. Evident, am fost foarte afectaţi. Dar el (Eriksen) este printre noi azi şi sunt foarte recunoscător pentru asta", a subliniat Schmeichel.

În opinia atacantului Martin Braithwaite, "ar fi trebuit să existe o a treia opţiune".

Eriksen s-a prăbuşit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda (0-1), disputat sâmbătă la Copenhaga, iar medicii cred că a suferit un stop cardiac. Jucătorul a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde se află în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.