Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici dure ale ecologiștilor la adresa președintelui Klaus Iohannis: Lasă serviciile să își facă propriile legi

Facebook
Danut Pop

Declarațiile preşedintelui Klaus Iohnnis, lipsite de solidaritate civilă cu privire la forma aparută în presă a legilor securitații, nu au generat decât dezbateri TV ci şi un anunt  de protest din cauză că Serviciile de informații sunt lăsate să își creeze propriile legi. 45 de ONG-uri au emis solicitări de clarificări şi o serie de intrebări cu privire la aşa-zis-ul draft, susține Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER).

”Partidul Ecologist Român a reacționat printre primii şi a condamnat forma modificărilor aparută în presă. Circuitul  neobişnuit şi caracterul secret al modificărilor, lipsa de transparență si a dezbaterii publice, inexistența unui autor asumat precum şi caracterul nedemocratic al modificărilor legislative sunt punctele pe care ecologiştii le amintesc in cadrul acestui comunicat.

Partidul Ecologist Român consideră ca reprezentanții  serviciilor de informatii ar trebuie sa fie mai discreți în activitatea lor, că o democrație nu se consolidează sporind puterile serviciilor asupra civililor cu încalcari ale drepturilor omului si in niciun caz lărgind influența acestora în Justiție.

Klaus Iohannis ar trebui să fie preşedintele românilor, nu al Serviciilor!”, susține șeful PER într-un comunicat remis presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.