Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici dure la adresa Primarului din Chișinău, după ce acesta a anulat obligativitatea testării angajaților din sănătate: Un gest mizerabil

Primăria Chișinău
Ion Ceban

Deputatul PAS, Radu Marian, a criticat dur decizia primarului general al capitalei, Ion Ceban, care a anulat obligativitatea testării angajaților din sănătate din banii proprii la fiecare 2 săptămâni.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Marian menționează că decizia lui Ceban reprezintă "un gest populist mizerabil, îndreptat împotriva propriilor cetățeni", transmite știri.md

"Primarul Ion Ceban își bate joc de eforturile autorităților centrale de a impulsiona vaccinarea gratuită în rândul cadrelor didactice și de a relua în siguranță procesul de învățământ.

Acesta nu vrea să respecte ultima decizie CNESP prin care se instituie testarea contra-plată a cadrelor didactice care nu doresc să se vaccineze - o măsură firească, folosită deja în toată Europa, pentru a încuraja vaccinarea, a proteja profesorii și a aduce elevii înapoi în clase.

Iv Ceban, veți fi responsabil de valul de infectări în școli, de punerea în pericol a vieții cadrelor didactice, a elevilor și a procesului de învățământ.

Ați făcut un gest populist mizerabil, îndreptat împotriva propriilor cetățeni, împotriva medicilor și împotriva științei. Îndemn guvernul să depună toate măsurile necesare pentru a încuraja vaccinarea cât mai largă a cadrelor didactice și a întregii populații.

Amintesc că peste 90% din personalul medical din Moldova s-a vaccinat. Propun să nu ne credem mai deștepți decât ei", a comentat Marian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.