Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici dure la adresa Primei Doamne

carmen iohannis

Ţinitele Primei Doamne, subiect de dispută între designeri. Carmen Iohannis a făcut colecţie de designeri. Nu mai puţin de trei creatori de modă o sfătuiesc ce ţinute să îmbrace în funcţie de evenimentul la care participă.

În ciuda colaborării cu designeri renumiţi, ţinutele lui Carmen Iohannis continuă să atragă critici dure din partea creatorilor de modă. Designerul Răzvan Ciobanu s-a arătat foarte deranjat de felul în care se îmbracă Prima Doamnă. Ciobanu şi-a exprimat punctul de vedere pe pagina sa de Facebook. Designerul susține că ținutele alese de Carmen Iohannis sunt nepotrivite și de calitate îndoielnică.

”După cum spuneam...nu suntem chiar o țară de proști, ne dezmeticim noi greuț. Oare președintele/scriitor, scriitorul/președinte s-o dezmeticii 'nealui?! Că văd că prima doamnă se agită precum cola, pe tema cârpițelor. Nu iese, dar îmi place - războinca tot zgârmă prostul gust. Sper să reușească vreunul, cândva, să-i scoată din cap rochițele mini și fără mâneci. Să o învețe care e treaba cu cârpele și cu ce potrivit să facă/poarte o rochie. Zău, ce o fi așa de greu?! ...

Ah, merg pe principiul că noi care "lătrăm" suntem invidioși, iar ei sunt pe sistemul "artiștilor neînțeleși"! Îmi cer scuze domnule scriitor de SF și doamnă purtătoare de "hainele împăratului””, a scris Răzavn Ciobanu pe pagina lui de Facebook.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.