Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici DURE pentru ministrul de Interne: 'MAI, în cea mai dificilă situație din '89 încoace. Carmen Dan nu mai poate rămâne acolo...'

Inquam Photos / George Calin
carmen dan pg

Ministrul de Interne primeşte critici peste critici după scandalul declanşat după ce a cerut demiterea şefului Poliţiei. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, că ministrul Carmen Dan nu mai poate rămâne în funcţie după această criză. Mai mult decât atât, susţine el, „PSD nu are avea decât de pierdut menținând-o acolo”.

Citeşte şi: Traian Băsescu RUPE TĂCEREA: Ce scenarii ŞOC prevede pentru şedinţa PSD de luni

„Chestiunea doamnei Carmen Dan depășește războiul sau pacea rece dintre Dragnea și Tudose. Doamna Dan nu mai poate rămâne acolo din punct de vedere tehnic, tactic și strategic pentru că acest minister se află în cea mai dificilă situație din 1989 încoace.

Ca să gestioneze o asemenea situație, Carmen Dan nu are în clipă de față practic niciun fel de autoritate, niciun fel de prestigiu în ochii lucrătorilor de la MAI, nu are legătura cu acest minister.

PSD nu ar avea decât de pierdut menținând-o acolo pe Carmen Dan. Se poate ajunge până la manifestații ale lucrătorilor, sindicatelor din MAi împotriva ministrului Carmen Dan.

Cred că decizia în legătură cu dânsa trebuie luată indiferent de orgoliile și ecuația de putere a taberei Dragnea sau Tudose”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.