Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici violente pentru `Revoluția fiscală` inițiată de Guvern: PSD declară război celor care vor să facă o afacere cinstită în România!

domino

Ultimele decizii ale Guvernului în domeniul fiscal-bugetar adoptate printr-o Ordonanța de Urgență, sunt contrate dur de opoziție. Dacă Guvernul susține că prin măsurile luate se va face ordine în economia românească, cei din Opoziție susțin că de fapt avem a face cu măsuri cu iz comunist. Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, susține că în fapt prin măsurile luate în special în domeniul energiei guvernanții fac jocul Rusiei prin Gazprom.

VEZI AICI PRINCIPALELE PREVEDETI ALE ORDONANȚEI DE URGENȚĂ

”PSD a dat azi o lovitură teribilă mediului de afaceri și declară război deschis tuturor celor care vor să dezvolte o afacere cinstită în România.

În primul rând, și-au asumat deschis un parteneriat privilegiat cu Gazprom, o instituție mai eficientă în zilele noastre decât Armata Roșie. Sub pretextul că vor să protejeze consumatorul român, guvernul interzice orice investiție care poate aduce independența totală la gaze și mai mulți bani la buget. Rusia este singura care se va bucura.

După ce că au alocat cel mai mic buget din toate timpurile pentru educație, sub 3%, acum anunță că vor duce bani către unele companii care vor construi 1000 de grădințe cu profil sportiv - subvenție de 500 000 mii euro, asta în condițiile în care avem peste 8000 de școli fără autorizație ISU, care au grupul sanitar în curte.

Lista măsurilor demagogice va continua, acești oameni vor distruge tot ce mai funcționează în țara noastră.

Nu au adus bugetul de stat în Parlament pentru că nu mai sunt bani, o măsura sănătoasă era să taie toate pensiile speciale. Acolo se risipesc miliarde de euro, din acei bani se pot construi autostrăzi, școli, grădințe.”, susține liderul PMP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.