Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticile lui Joe Biden la adresa republicanilor după ce Senatul american a respins un proiect de lege ce urmărea să ofere ajutor Ucrainei și Israelului

Newsweek
Joe Biden

Preşedintele Biden i-a criticat pe republicani, după ce Senatul american a blocat o lege bipartizană care făcea legătura între restricţiile mai dure la graniţă şi ajutorul acordat Ucrainei şi Israelului, informează Rador Radio România.

Preşedintele Biden a învinuit ameninţările aduse legislatorilor de către Donald Trump. În contextul în care îngrijorările pentru posibilitatea Ucrainei de a îşi susţine eforturile de război, republicanii americani au susţinut că nu vor mai aproba niciun nou ajutor militar decât dacă preşedintele Biden pune în aplicare măsurile pentru reducerea numărului de migranţi care trec graniţele Americii, care a ajuns în prezent la niveluri record.

Democraţii şi-au petrecut ultimele luni încercând să impună unele dintre cele mai dure restricţii în ce priveşte migraţia din istoria Statelor Unite, dar Donald Trump pare să nu lase în niciun fel aparenţa unei victorii pentru adversarul său şi şi-a îndemnat partidul să respingă acordul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.