Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza combustibilului lovește SUA: Casa Albă ia în considerare utilizarea stocurilor de motorină pentru a reduce prețurile de pe piață

benzina, motorina, combustibil

Administrația președintelui american Joe Biden ia în considerare eliberarea motorinei din rezervele rar utilizate în încercarea de a face față unei penurii serioase de aprovizionare și unui salt al prețurilor pe piață, informează CNN, citând un înalt oficial de la Casa Albă.

Biden le-a cerut oficialilor să lucreze pentru a fi gata să elibereze combustibilul din rezervă, a spus el.

"Credem că acest lucru este similar cu circumstanțele în care ar trebui luată în considerare eliberarea (combustibilului). Asta a instruit președintele", a spus oficialul.

Între timp, se remarcă faptul că rezerva de motorină din SUA este relativ mică și va ajuta să câștige doar un timp limitat întreaga situație.

În aprilie, Administrația pentru Informații energetice a Ministerului Energiei (EIA) a prezis o creștere a prețurilor la benzină și motorină în Statele Unite în această vară la niveluri record din 2014. Prețurile benzinei sunt de așteptat să medie 3.84 dolari pe galon (3.7 litri), comparativ cu 3.06 dolari vara trecută, în timp ce prețurile motorinei sunt de așteptat să fie 4.57 dolari pe galon, în creștere de la 3.28 dolari vara trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.