Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza coronavirusului a născut un paradox: când afacerile scad, managerii scot din buzunar mii de euro ca să se întoarcă la şcoală

Twitter
covid 19 coronavirus

Criza coronavirusului a născut un paradox: când afacerile scad, managerii scot din buzunar mii de euro ca să se întoarcă la şcoală. Managerul unui program MBA spune că are în prezent cu 50% mai mulți aplicanți decât în urmă cu un an, anunță MEDIAFAX.

Un program de educaţie managerială de tip MBA sau Executive MBA oferit de o şcoală de afaceri din România costă între 10.000 şi 35.000 de euro.

Citește și: Guvernul a modificat regulile din starea de alertă! Ce măsuri se vor lua

Marilena Ignat lucrează în banking încă de la terminarea facultăţii. Cochetează cu ideea de a face un MBA de trei ani, însă pasul l-a făcut anul acesta. Din toamnă, este studentă la un program de educaţie pentru manageri oferit de o şcoală de afaceri austriacă.

„Un MBA îl văd ca pe o fereastră, o şansă de a-mi deschide mintea, de a mă scoate din zona mea de confort, banking-ul, de a interacţiona cu alţi oameni din alte industrii”, spune Marilena Ignat, manager bancă.

Citește și: Fiica fostului președinte vinde măști! Ce prețuri au și cum merge afacerea Elenei Băsescu

„În statisticile noastre, anul acesta, avem cu 50% mai mulţi aplicanţi, în momentul acesta, la 1 iulie, faţă de anul trecut, 1 iulie. Oamenii au fost mai atraşi în momentele de criză să ştie cum să îşi dealuiască provocările la job şi au fost mai atraşi de programele de MBA. Avem mai mult timp alocat să ne gândim la dezvoltarea noastră profesională”, explică Adriana Georgescu, manager program de Executive MBA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.