Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza criptomonelor continuă. Coinbase dă afară alți aproape 1000 de angajați, în al doilea val de disponibilizări

thinkingcrypto.substack.com
coinbase criptomonede

Bursa de criptomonede Coinbase a anunțat un nou plan de restructurare care implică reducerea forței de muncă cu 950 de angajați pentru a reduce costurile operaționale.

Coinbase, principalul schimb de criptomonede, începe 2023 cu mai multe disponibilizări, renunțând la încă 20% dintre angajați într-un al doilea val major de disponibilizări, conform cointelegraph.com.

CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a anunțat oficial pe 10 ianuarie că Coinbase va reduce 950 de locuri de muncă, ca parte a măsurilor companiei de a reduce costurile de operare ale companiei cu aproximativ 25% pe fondul iernii cripto în curs.

Armstrong a subliniat că Coinbase este „bine capitalizat”, iar cripto „nu merge nicăieri”, dar firma trebuie să procedeze cu concedieri pentru a păstra „eficiența operațională corespunzătoare”. Ca parte a reducerii numărului de angajați, Coinbase va închide mai multe proiecte cu o „probabilitate mai mică de succes”, a menționat CEO-ul, fără a specifica ce proiecte vor fi încheiate exact.

„De fapt, cred că evenimentele recente vor ajunge în cele din urmă să beneficieze foarte mult Coinbase”, a declarat Armstrong, referindu-se la claritatea în creștere a reglementărilor și la oportunitățile Coinbase din cauza eșecului FTX. El a adăugat:

„Dar va dura timp pentru ca aceste schimbări să se concretizeze și trebuie să ne asigurăm că avem eficiența operațională adecvată pentru a face față recesiunilor de pe piața cripto și a captura oportunitățile care pot apărea.”

Cele mai recente concedieri au loc la câteva luni după ce Coinbase și-a redus inițial numărul de angajați cu 18% în iunie 2022, Armstrong invocând o recesiune economică care începe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.