Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza de pe piața electrică l-a făcut pe Musk că se roage de oameni să îi cumpere mașinile: Tesla face iar reduceri

musk starlink

Tesla a redus din nou preţurile automobilelor sale în Statele Unite, cu 2% până aproape de 6%, a arătat joi site-ul său web, în timp ce compania extinde o reducere a preţurilor vehiculelor sale electrice despre care analiştii avertizează că i-ar putea afecta profitabilitatea, transmite CNBC. Practic, din cauza războiului Elon Musk a ajuns să se roage de cumpărători să îi achiziționeze mașinile.

Tesla a operat mai multe reduceri

A cincea astfel de reducere pe cea mai mare piaţă a Tesla efectuată de la începutul anului vine în timp ce Statele Unite se pregătesc să adopte standarde mai stricte în această lună, care ar urma să limiteze creditele fiscale pentru vehicule electrice. Tesla a redus preţurile la ambele versiuni ale sedanului său Model 3 cu 1.000 de dolari şi la crossover-ul său Model Y cu 2.000 de dolari, a arătat site-ul web.

De asemenea, a redus preţurile la ambele versiuni ale modelului său mai scump Model S şi Model X cu 5.000 de dolari. Compania a spus că standardele mai stricte din SUA ar reduce creditul fiscal de 7.500 de dolari disponibil pentru modelul său de bază, cu tracţiune spate, Model 3, din ianuarie.

Unii analişti care se aşteptau la noi reduceri de preţuri au semnalat îngrijorarea că marjele de profit ale Tesla ar putea fi în pericol. Săptămâna aceasta, Tesla a raportat livrări în primul trimestru de aproape 423.000 de vehicule, în creştere cu doar 4% faţă de trimestrul anterior, după scăderile de preţ în Statele Unite, China şi alte pieţe care urmăreau să stimuleze cererea.

 

Tesla şi-a stabilit un obiectiv pentru livrarea a 1,8 milioane de automobile în acest an.

 

Tesla a redus preţul Model 3 cu 11%, cumulat de la începutul anului, cu o reducere de 20% pentru modelul său de bază Y.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.