Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza economică e pentru săraci! Louis Vuitton, Tiffany's, Christian Dior și Sephora anunță profituri record

Alchetron
Bernard Arnault

Cea mai mare companie din lume care produce bunuri de lux anunță că în 2022 a avut vânzări și profituri record. Performanță este cu atât mai mare cu cât în China au fost înregistrate pierderi provocate de criza COVID. Reprezentanții LVMH anunță că au înregistrat un al doilea an consecutiv cu venituri și profituri record, în ciuda crizelor mondiale. Vânzările au atins aproape 25 de miliarde de dolari, o creștere de 9% fiind înregistrată în ultimele trei luni ale anului,s crie Mediafax.

Compania a înregistrat o creștere puternică în Europa, SUA și Japonia, care a compensat pierderile din China din cauza restricțiilor COVID. În Asia, LVMH a înregistrat o scădere a vânzărilor din cauza problemelor din China. Cu toate acestea, președintele și directorul general al LVMH, Bernard Arnault, a declarat că se simte prudent și optimist în privința situației din China.

„Avem toate motivele să fim încrezători, ba chiar optimiști în ceea ce privește China. Afacerile s-au întors, chinezii cumpără", a declarat Arnault potrivit BBC.

Printre mărcile LVMH se numără Louis Vuitton, Tiffany's, Christian Dior, Sephora, Hennessey și Moët. Marca Louis Vuitton s-a descurcat excepțional de bine. Veniturile sale au depășit pentru prima dată suma de 21,7 miliarde de dolari.

Veniturile LVMH sunt considerate de analiști ca fiind un indicator al pieței de lux din întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.