Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza gunoaielor din Mureș s-a terminat. Asocierea Polaris - Urban este noul operator de salubritate al Județului Mureș

Polaris
Polaris

Criza gunoaielor din Mureș s-a terminat. Asocierea Polaris - Urban este noul operator de salubritate al Județului Mureș

Începând de astăzi, 27 iunie, Asocierea Polaris M. Holding - Urban Grup Environment a semnat cu ADI Ecolect contractul de colectare a deșeurilor pentru zona 2 Mureș.

Perioada de mobilizare este de cinci (5) zile.

„Mulțumim locuitorilor din Târgu Mureș pentru susținerea și pentru încrederea acordată. După zilele de mobilizare, deșeurile nu vor mai fi o problemă.

Însă, nu ne limitam doar la colectarea eficientă a deșeurilor. Am venit aici cu obiectivul clar de a respecta țintele de colectare și invităm cetățenii să devină partenerii noștri în colectarea separată a deșeurilor. Cum? Să colecteze separat plasticul, hârtia, sticla și metalul, iar deșeurile reziduale și biodegradabile să le depoziteze separat.

Din respect pentru mureșeni, ne angajăm să oferim un serviciu de calitate, de lungă durată, să menținem curățenia și igiena și să contribuim astfel la un mediu sănătos și prosper pentru comunitate. La treaba! Munkára fel!”, a declarat Marius Secăreanu, reprezentantul Asocierii Polaris M. Holding - Urban Grup Environment.

Zona 2 Mureș este alcătuită din: Municipiul Târgu Mureș, Orașul Miercurea Nirajului și comunele Band, Pănet, Mădăraș, Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, Cristești, Ernei, Sângeorgiu de Mureș, Livezeni, Corunca, Glodeni, Gornești, Hodoșa, Vărgata, Eremitu, Bereni, Măgherani.

Pentru o informare corectă și transparentă privind serviciul de salubrizare din zona 2 Mureș, Asocierea Polaris M. Holding SRL- Urban Grup Environment SRL va publica pe pagina de Facebook „Urban Grup Environment” toate informațiile necesare despre activitatea prestată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.