Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criză în Copou: Poli Iași și-a restructurat directorii și PR-ul

gsp.ro
Poli Iasi Viitorul

Fotbaliştii Politehnicii Iaşi au reluat pregătirile, astăzi, la stadionul ”Emil Alexandrescu”, dar ştirea zilei din Copou vine dinspre Comitetul Director şi nu dinspre vestiarul echipei, relatează mediafax.ro.

Citește și: Locuri de care trebuie să te fereşti: De unde iei cel mai uşor virusuri şi bacterii

Oficialii Politehnicii au anunţat că au restructurat mai multe posturi din administraţie, fără a exemplifica, dar surse ale ProSport susţin că ocupanţii posturilor de director general şi director sportiv ar fi primit deja preaviz. Anunţul a fost făcut de către preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie. ”Comitetul Director a luat o decizie important şi legală. În urma auditului pe care l-am avut, am constatat că încasările au fost mai mici decât cheltuielile. Ne-a costat foarte mult încadrarea acestor persoane venite la club, iar deficitul este foarte mare.

Chiar riscăm să nu luăm licenţa. Legal, am decis să restructurăm mai multe posturi la club, tocmai pentru a nu mai avea cheltuieli atât de mari. Nu vă pot spune în acest moment care sunt aceste posturi, le vom anunţa la momentul respectiv. Sunt posturi pe care noi considerăm că nu le mai putem susţine. Trebuie să urmăm paşii legali, de aceea vă vom anunţa la momentul respectiv”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Surse din cadrul clubului spun că directorul general Horia Sabo, directorul sportiv Tibor Selymes, PR-ul lui Horia Sabo, Aurelian Simion şi tatăl lui Sabo, Laurenţiu Sabo se regăsesc pe lista disponibilizaţilor în urma deciziei Comitetului Director. Aceştia şi alte persoane din cadrul clubului au primit deja un preaviz de 20 de zile, urmând ca după acest termen să se despartă de clubul Politehnica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.