Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza ostaticilor din Newcastle s-a încheiat. Autorul a fost arestat

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbatul înarmat cu un cuţit, care a luat ostatici vineri, pentru scurt timp, mai mulţi angajaţi ai unui centru pentru ocuparea forţei de muncă din Newcastle (nord-estul Angliei), a fost arestat, a anunţat pe Twitter poliţia din Northumbria, la scurt timp după ce a făcut referire la eliberarea ostaticilor, fără a preciza numărul acestora, transmite AFP, potrivit agerpres.

Poliţia fusese apelată în jurul orei locale 08:00 (07:00 GMT). Mai mulţi angajaţi ai unui centru pentru ocuparea forţei de muncă din Newcastle au reuşit să fugă, iar autorităţile au trimis rapid la locul incidentului negociatori şi experţi în deminare, temându-se că autorii luării de ostatici ar fi putut fi în ''posesie de explozibili''.

LUARE de OSTATICI în nordul Angliei. Poliţiştii au izolat zona - FOTO/VIDEO

''Nu există informaţii cu privire la răniţi în acest stadiu'', a precizat poliţia, care a subliniat că acest caz nu are nicio legătură cu terorismul'' şi că individul era ''cunoscut centrului de ocupare a forţei de muncă''.

Incidentul de la Newcastle a avut loc într-un climat extrem de febril, la şase zile după un atentat soldat cu opt morţi şi aproximativ 50 de răniţi în centrul Londrei şi la o zi după alegerile legislative anticipate, în urma cărora conservatorii premierului Theresa May au pierdut majoritatea absolută în parlament.

Marea Britanie a fost lovită de trei atentate în ultimele trei luni, iar în două dintre ele au fost folosite cuţite. Săptămâna trecută, o camionetă a intrat în mulţimea de pietoni de pe London Bridge, iar apoi cei trei atacatori au coborât din maşină şi au înjunghiat mai multe persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.