Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croaţia impune tuturor angajaţilor din sănătate şi din sectorul asistenţei sociale să se vaccineze sau să prezinte rezultate negative la teste COVID-19

digi24.ro
certificat pasaport de vaccinare

Croaţia va impune începând de săptămâna viitoare tuturor angajaţilor din sănătate şi din sectorul asistenţei sociale să se vaccineze împotriva noului coronavirus sau să prezinte rezultate negative la teste COVID-19, a anunţat marţi ministrul Sănătăţii din această ţară, relatează Reuters.

"Celor care nu vor să se vaccineze sau să se testeze şi care nu au trecut prin boală nu li se va permite să vină la locurile lor de muncă şi ei nu vor putea să îşi câştige salariile", a anunţat Vili Beros, ministrul croat al Sănătăţii, citat de postul public de televiziune din Croaţia.

De asemenea, certificatele COVID-19 vor fi solicitate începând din 4 octombrie şi pentru pacienţii care nu necesită tratamente de urgenţă, potrivit Agerpres.ro.

Marţi, Croaţia a raportat 1.061 de cazuri noi de COVID-19 şi opt decese asociate acestei maladii.

Numărul infectărilor a crescut în ultimele săptămâni în această ţară. În prezent, în Croaţia există 7.100 de cazuri active, iar 738 de persoane sunt spitalizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.