Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croaţia - România, scor 16-6, în primul meci la turneul preolimpic de polo, de la Rotterdam

Facebook.com
Steaua Bucuresti polo

Naţionala de polo a României a fost învinsă duminică, la Rotterdam, de vicecampioana olimpică din 2016, Croaţia, scor 16-6, în primul meci din grupa B a turneului preolimpic. Căpitanul naţionalei tricolore este Cosmin Radu, care la 39 de ani joacă pentru a şasea oară în calificări olimpice, potrivit news.ro.

Scorul pe reprize a fost 5-1, 3-1, 4-2, 4-2.

Citeşte şi: Băsescu atacă DNA în pragul primei decizii în dosarul fiicei sale, Ioana - Afirmă că ar fi ţinut dosarele unor judecători în sertar pentru soluţii în altele

Pentru România au marcat Fulea 2 goluri, Georgescu 2, Antopa 1, iar de la croaţi s-a remarcat Burici 3 goluri.

Tot duminică, în primul meci al zilei din grupa B, Olanda - Germania 11-10. Ultima dispută de duminică este între Franţa şi Rusia.

La turneul preolimpic de la Rotterdam participă 12 echipe, împărţite în două grupe, astfel:

Grupa A: Grecia, Muntenegru, Brazilia, Canada, Georgia, Turcia;

Grupa B: Croaţia, Germania, Rusia, România, Olanda, Franţa.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

România va avea în continuare meciurile: 15 februarie - România - Rusia, Germania - Franţa, Croaţia - Olanda; 16 februarie - Rusia – Germania, Olanda - România, Franţa - Croaţia; 17 februarie - România - Germania, Croaţia - Rusia, Olanda - Franţa; 18 februarie - Franţa - România, Rusia - Olanda şi Croaţia - Germania.

Primele patru clasate în fiecare grupă vor juca încrucişat în sferturile de finală, programate în 19 februarie, iar o zi mai târziu vor avea loc semifinalele şi meciurile pentru clasarea pe locurile 5-8. În 21 februarie, ultima zi a turneului, vor avea loc finalele şi partidele pentru clasarea finală pe locurile 5-6 şi 7-8.

La Jocurile Olimpice se vor califica primele trei clasate de la Rotterdam, iar aceste echipe se vor alătura celor deja calificate, adică Serbia, Italia, Spania, SUA, Ungaria, Kazakhstan, Australia, Africa de Sud şi Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.