Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croaţia, Slovenia, Bosnia şi Cehia raportează recorduri ale numărului zilnic de cazuri noi de Covid-19

AFP
coronavirus

Croaţia a înregistrat joi cea mai mare creştere a numărului zilnic de cazuri noi de COVID-19, cu 1.563 de infectări raportate, dintre care circa jumătate în capitala sa, Zagreb, informează Reuters potrivit Agerpres.

Capitala Croaţiei a raportat joi un record de 705 de cazuri noi de COVID-19, comparativ cu doar 337 de contagieri în ziua precedentă.

Până acum, Croaţia, o ţară cu aproximativ patru milioane de locuitori, a înregistrat 29.850 de infectări şi 406 decese asociate COVID-19, iar în prezent are 7.380 de cazuri active.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Şi ţara vecină, Slovenia, cu 2 milioane de locuitori, a raportat joi un record al numărului zilnic de cazuri noi, de 1.663 infecţii.

De asemenea, vecina sud-estică a Croaţiei, Bosnia, a înregistrat la rândul său joi un record de 999 de noi infecţii. Până în prezent, bilanţul COVID-19 în această ţară cu aproximativ 3,3 milioane de locuitori a ajuns la 37.314, de contagieri şi 1.051 decese.

La rândul său, Cehia a confirmat joi un record de 14.968 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, în contextul în care ţara a impus măsuri dure pentru a stopa răspândirea COVID-19. Peste 4.400 de persoane sunt tratate acum în spitalele din întreaga ţară, care a înregistrat un total de 1.739 decese cauzate de virus de la începutul pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.