Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croatul Mandzukic, 'o armă în plus' pentru AC Milan, spune Stefano Pioli

www.digisport.ro
Marchisio, Barzagli, Mandzukic Juventus

Venirea atacantului croat Mario Mandzukic, care urmează să semneze marţi cu echipa italiană de fotbal AC Milan un contract până la finele sezonului, este "o armă în plus", a declarat, luni, antrenorul "rossoneri"-lor, Stefano Pioli, citat de AFP, potrivit Agerpres.

"Sunt mulţumit, este o armă în plus. Clubul a redevenit ambiţios, iar venirea lui Mandzukic se înscrie în această direcţie. Pot fi accidentaţi, cazuri pozitive (la coronavirus), deci avem nevoie de mulţi jucători", a comentat antrenorul pentru Sky, după victoria cu Cagliari (2-0), în urma căreia liderul clasamentului a refăcut diferenţa de trei puncte faţă de principala sa urmăritoare, Inter Milano, învingătoare duminică în derby-ul cu Juventus Torino.

Citește și: Dragnea ia primul contact cu procurorii DNA în 2021 - A fost adus de la penitenciar pentru audieri în dosarul vizitei în SUA

"Când clubul mi l-a propus pe Mandzukic, eu am spus imediat da, pentru că el este un învingător care ne va aduce soluţii", a adăugat Pioli, precizând că va fi nevoie de timp pentru ca fostul atacant al echipelor Juventus şi Bayern Munchen, în vârstă de 34 de ani şi fără echipă din vară, să-şi regăsească forma fizică bună.

Conform presei, Mandzukic se va angaja într-o primă fază până la finalul sezonului.

Vicecampionul mondial croat a părăsit-o pe Juventus în decembrie 2019, pentru a se alătura clubului qatarian Al-Duhail, cu care şi-a reziliat contractul vara trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.