Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRPC Brașov: Anvelope extrem de uzate, scaune rupte, truse medicale expirate din 2000 și prea mulți călători în autobuze / FOTO

ratb

Anvelope extrem de uzate, scaune rupte, truse medicale expirate din 2000 și rugină au fost găsite de comisarii CRPC Brașov în autobuzele din oraș. Comisarii au găsit inclusiv un șofer care fuma și spun că deficiențele pun în pericol sănătatea oamenilor, potrivit Mediafax.

Miercuri dimineață, comisarii CRPC Brașov au făcut un control în autogările din Brașov și pe traseele autobuzelor.

Potrivit CRPC Brașov, au fost descoperite deficiențe extrem de grave care pot pune în pericol sănătatea și viața consumatorilor, precum: autobuze într-o stare avansată de degradare cu anvelope uzate extrem, mult mai mulți călători, în special copii care vin la școală în Brașov, decât numărul de scaune existente, oprirea în locuri neamenajate și neautorizate pentru debarcarea călătorilor, truse medicale expirate unele chiar din anul 2000, lipsă de stingător, scaune rupte, parbriz spart, multă rugină.

Citește și: O fată de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat la şcoală, a fost găsită nevătămată pe o stradă din Timişoara

A fost găsit inclusiv un șofer care fuma în autobuz.

Comisarii au mai găsit vizibile scurgeri de combustibil și ulei din motoare, fum gros negru emanat în aer prin eșapament, etc.

Reprezentanții CRPC Brașov spun că au găsit autobuze oprite pe prima bandă de circulație, la oră de maximă aglomerație, majoritatea călătorilor fiind copii.

„Toate locurile erau pline în autobuz. Copiii care veneau din direcția Râșnov au stat în picioare, iar șoferul a recunoscut că este o practică. În mod clar copiii sunt expuși unui pericol. Nu trebuie să așteptăm o tragedie pentru a face ceva!”, spun comisarii CRPC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.