Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crucea Roșie Bavareză a oferit Episcopiei Hușilor o ambulanță, cu sprijinul Mitropoliei Germaniei

Digi 24
ambulanta

Săptămâna aceasta a ajuns în țară cea de a doua ambulanță oferită în ultimul an de Crucea Roșie Bavareză Episcopiei Hușilor. Donația, care a cuprins și echipament medical de protecție, a fost intermediată de Mitropolia Germaniei, cu sprijinul Părintelui Klaus Klein, preotul ortodox al Crucii Roșii Bavareze.

Înainte de plecare, Părintele Mitropolit Serafim a binecuvântat transportul, a mulțumit donatorilor și s-a rugat ca Dumnezeu să îi ocrotească pe cei care vor primi ajutorul,

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’

Colaborarea dintre cele două instituții, Mitropolia Ortodoxă Română a Germaniei și Crucea Roșie Bavareză, a început în primăvara anului 2019 și are în vederea realizarea mai multor obiective umanitare.

Cu exact un an în urmă, la Huși a ajungea prima ambulanță donată de Crucea Roșie Bavareză pentru Centrul de Îngrijire și Asistență Socială la Domiciliu al eparhiei.

Părintele Mitropolit Serafim a sfințit transportul și s-a rugat pentru donatori și beneficiari.

Prin colaborarea cu Mitropolia Germaniei, organizația bavareză a oferit sprijin și Fundaţiei medicale Providenţa a Arhiepiscopiei Iașilor, pentru care a donat două ambulanțe în 2019 și bani și echipament de protecție în valoare totală de 20.000 de euro în timpul stării de urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.