Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crucea Roşie recrutează voluntari pentru campania locală de ajutor pentru Ucraina

crucea rosie

Crucea Roşie Vrancea recrutează voluntari pentru campania locală de ajutor pentru Ucraina, a anunţat, luni, organizaţia nonguvernamentală, potrivit Agerpres.

"Crucea Roşie Vrancea recrutează voluntari pentru campania locală de ajutor umanitar pentru Ucraina. Persoanele în vârstă de peste 18 ani care doresc să devină voluntari ai Filialei Vrancea sunt rugate să trimită un e-mail în care să descrie, pe scurt, motivaţia pentru care doresc să se alăture acestei campanii umanitare. Pot deveni voluntari şi tinerii cu vârsta între 15 şi 18 ani, dar numai cu acordul scris al părinţilor", a anunţat Crucea Roşie Vrancea.

Crucea Roşie Vrancea a demarat încă de săptămâna trecută acţiuni de colectare a unor produse neperisabile, apă, produse medicale, de igienă personală etc. Un prim transport umanitar a fost deja trimis în Ucraina, în regiunea Cernăuţi, iar altul urmează să plece marţi, către Vama Siret.

De asemenea, Crucea Roşie Vrancea a deschis şi un cont de donaţii pentru persoanele care doresc să se alăture intervenţiei umanitare a organizaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.