Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crucea Roşie Română va primi săptămânal dezinfectanți drept donație de la Domestos

Facebook
dezinfectant
Produse de dezinfecţie, igienă şi igienizare, în valoare de peste 120.000 de euro, vor fi donate Crucii Roşii Române de către Domestos, în tranşe săptămânale, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat al organizaţiei Crucea Roşie, produsele donate conţin produse Domestos, dezinfectant pe bază de clor, însumând peste 40 de tone. Până în prezent, 30.000 de produse au ajuns la beneficiarii din întreaga ţară, iar livrarea tranşelor următoare, încă 25.000 de produse în total, va continua săptămânal până pe data de 12 mai 2020.

Toate produsele donate sunt distribuite de Crucea Roşie Română către persoanele fără aparţinători, aflate în autoizolare sau izolare la domiciliu, în centre de plasament sau cămine pentru bătrâni, precum şi familiilor nevoiaşe cele mai afectate, menţionează reprezentanţii organizaţiei.

"Avem convingerea că, prin promovarea măsurilor corecte de igienă, oamenii vor fi mai atenţi şi mai responsabili atât cu ei înşişi, cât şi cu cei din jurul lor. Încercăm totodată să oferim, acolo unde este nevoie, şi materialele care să ajute să se pună în aplicare măsurile de igienă şi de protecţie", a declarat Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

Unilever este unul dintre liderii globali pe piaţa bunurilor de larg consum, cu operaţiuni în peste 100 de ţări şi vânzări în mai mult de 180 de ţări. Prin campania "Domestos susţine igiena în şcoli", compania şi-a propus să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de igienă din şcolile din România, dar şi la creşterea nivelului de conştientizare a importanţei igienei în rândul populaţiei.

"În această perioadă, suntem cu toţii mai conştienţi de nevoia unei igiene corespunzătoare şi ne bucurăm că, împreună cu Crucea Roşie Română, putem ajuta la menţinerea igienei pentru a proteja sănătatea populaţiei. Ştim de la medici că prevenţia este esenţială, aşa că spălatul pe mâini şi dezinfectarea suprafeţelor trebuie să devină un obicei. Acesta este un crez pe care îl promovăm zi de zi prin campania 'Domestos susţine igiena în şcoli', prin care construim sau renovăm grupuri sanitare şi oferim produse de dezinfecţie", a declarat Camelia Pop, Brand Manager Domestos & Savo Unilever South Central Europe.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară, membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, auxiliară a autorităţii publice şi abilitată prin lege să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile. Întreaga sa activitate se desfăşoară în scopul alinării suferinţelor persoanelor aflate în situaţii de risc fără nicio deosebire în ceea ce priveşte naţionalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenenţa militară, socială sau politică.

Crucea Roşie Română este prezentă la nivel naţional cu 47 de filiale teritoriale şi peste 7.000 de voluntari care se implică activ în acţiunile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.