Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRUZIME fără limite: DESCINDERI la Arad, la braconieri care foloseau animale pentru dresajul altor animale

Pressalert.ro
Mascati

Se fac verificări de amploare în localitățile Năbad și Pilu, unde există informații că opt persoane ar folosi animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea. Opt trofee de căprior, dar și 12 exemplare de câini din rasa „ogar” au fost ridicate duminică, conform Mediafax.

Citește și: Virgil Musta ne anunță că facem Paștele și 1 Mai din nou acasă: 'Mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim!'

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Oraș Chișineu-Criș, Secția 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au percheziționat, duminică, 10 locuințe din localitățile Nădab și Pilu.

Opt persoane sunt bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

Potrivit Poliției din Arad, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor opt trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa „ogar” și trei proiectoare, toate de pe raza localității Nădab.

Câinii au fost lăsați în custodia Gospodăriei Comunale Arad.

Cercetările în acest caz se fac sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.